Зона ПромоКодове Кодове за Намаления в Онлайн Магазини

Трета седмица от Зимното Намаление в Laredute

Третата седмица от намалението започна във вторник. Водещата новина са кръглите цени в Основния сектор. Останалите артикули са също със солидно намаление, с около 75% на повечето артикули от секторите Femme, Homme, Enfant, Lingerie, Linge de maison и т.н.

В сектора Les Aubaines през третата седмица намаленията са от 80% и достигат до 90%, че и повече! Les Aubaines
В сектора Offre moins de 10 euros продължават да ни предлагат много намалени артикули, както и доста такива по 1 евро. В определени часове (около 14 ч. на обяд и 4 ч. сутринта през делничните дни) за няколко минути имаме възможност да си купим артикули, намалени с до 99%! Всичко до 10 евроТъй като тези артикули се изчерпват светкавично, в кошниците се ограждат в червено, което значи, че в момента не е наличен артикула, който сте избрали.

Червеният надпис от снимката Ви подканва да изтриете изчерпаните артикули, но за да можете да ги дебнете отново на следващия ден, е добре да останат в кошницата. Тъй като първо там се появяват налични в определените часове. Когато всички желани артикули в кошницата Ви са налични, можете вече да валидирате своята поръчка. Ако имате дори един артикул, който е ограден в червено, няма да Ви допусне да продължите към 2 стъпка от поръчката. Затова, трябва да се въоръжите с търпение и да действате светкавично в момента, в който желаните артикули се появят в кошницата Ви или добавите още някой от сайта.
Проверете дали имате достатъчно пари в наличност по картата и дали всички подробности по акаунта Ви, като адрес и имена за доставка са коректни и смело валидирайте поръчката си.
Също така е важно сумата на поръчката Ви да е над 10 евро, тъй като под тази сума отказват повечето поръчки, а тези, които все пак пристигнат, идват с NOTE DE DEBIT. Дебитната нота е известие, че не са успели да изтеглят сумата за поръчката от картата Ви и по този начин дължите на Laredute парите от фактурата. За момента няма начин успешно да платите дебитна нота, затова е желателно да се въздържате от подобни рисковани поръчки, за да избегнете впоследствие блокиране на акаунта си заради неплатени дебитни ноти.
Блокиран акаунтОще един съвет за често срещан напоследък проблем при поръчките по време на Намалението:
Ако блокирате акаунта си и не Ви излиза полето за въвеждане на данните на картата има няколко начина за разрешаването на проблема:

1. Без да правите нищо, изчакайте до следващия ден или около 24 часа.
2. Да преместите желаните артикули в друг акаунт.
3. Да изтриете или добавите нов артикул в кошницата, тоест, да ги разместите.

Както знаем, в Les Aubaines са предимно артикули от стари колекции, с недостатъчен асортимент от размери и десени. Там кодовете не могат да намаляват, единствено можем да ползваме някой действащ промокод за безплатна доставка.

Остава да Ви пожелая успешни покупки!

Коментари (0) Препратки (0)

Все още няма коментари


Оставете коментар


Известявай ме за други коментари по e-mail. Абонирайте се без да коментирате.

No trackbacks yet.

Последни теми

Магазини

Етикети

Е-мейл абонамент

Въведете Вашия е-мейл:

Топ коментатори

Jeni
didi33
ККК
красимира
Жоро
Лилия
poli

Връзки