Зона ПромоКодове Кодове за Намаления в Онлайн Магазини

Промокодове в Laredoute

Промокодове в LaredouteПоследните години все по-често срещаме думата "промо кодове". А онлайн магазина, който е известен с най-много промо кодове, разбира се е Laredoute.
Ако още не сте навлезли в дербито на онлайн-пазаруването от Laredoute и не сте запознати с някои наименования, тук е мястото, където ще ги научите.
Какво представляват промокодовете?
Промо кодовете за Laredoute са кодове, които служат за различни бонуси при пазаруването от сайта.
Те винаги се състоят от 5 символа като най-често са цифрени. Има и буквени кодове, които обаче са персонални и еднократни.
В една поръчка може да се използва само един единствен код.
Полето, в което се въвежда кодът се намира във Вашата кошница, под таблицата с артикулите - Mon offre code spéciale. Тъй като в това поле има място за повече от 5 символа, при копирането и поставянето с Copy/Paste метода на кода често остава интервал, който трябва да се изтрие, за да стане активен зеленият бутон ОК. Ако въвеждате кода ръчно е достатъчно да натиснете Enter на клавиатурата.
Ако кодът се е задействал, това моментално ще се отрази в кошницата Ви.
Ако един код вече сте го ползвали на вашия акаунт, той не може да се използва повторно. Трябва да намерите друг код, който да приложите.
Промо кодовете обикновено се изпращат по мейла, който сте оставили при регистрацията Ви в Laredoute. Но най-изгодните оферти си ги набавяме от други сайтове. Затова, следете информацията в този сайт, за да сте винаги в течение с най-добрите оферти от Laredoute.

Коментари (0) Препратки (0)

Все още няма коментари


Оставете коментар


Известявай ме за други коментари по e-mail. Абонирайте се без да коментирате.

No trackbacks yet.

Последни теми

Магазини

Етикети

Е-мейл абонамент

Въведете Вашия е-мейл:

Топ коментатори

Jeni
didi33
ККК
красимира
Жоро
Лилия
poli

Връзки