Зона ПромоКодове Кодове за Намаления в Онлайн Магазини

Покана на приятел в Laredoute

Покана на приятел в LaredouteИскате да поканите близък или приятел в Laredoute?
Или вече имате акаунт и бихте желали да направите още един за да се възползвате максимално от някой изгоден код?
От няколко месеца има нови условия при поканата на приятел в Laredoute.
За да имате право да поканите някого да си направи акаунт в Laredoute, трябва да имате поне една поръчка за последните 2 години. Тоест, нови клиенти, които нямат поръчка в сайта не могат да канят. Поканеният не трябва да има поръчка в последните 2 години, желателно е е-мейл адреса да не е регистриран вече в Laredoute. Можете да поканите до 300 човека/мейла. След поканата и регистрацията на поканения той има 2 месеца, за да направи първата си поръчка. Ако просрочи този период, е-мейлът му няма да се запази в системата на сайта и канещият няма да получи ваучер.

За да получи канещия ваучер за 12 евро, поканения трябва да направи първата си поръчка за минимум 49 евро, поръчката да бъде валидирана и платена. След като я получи, да запази фактурата за поне 1 месец. След като канещият получи ваучера за 12 евро, той има срок от 3 месеца да го използва в сайта. Ваучерът се използва като начин на плащане.

Поканеният получава за първата си поръчка 20% намаление от колекции Есен/Зима 2010 и Пролет/Лято 2011 и безплатна доставка над 49 евро.

Намалението не важи за вече намалени артикули, Les Aubaines, Nouveaute, Exclusivite, PRIX VERT, PRIX ROUGE и Shopping prix.
Офертата е персонална и не е съвместима с всяка друга оферта и друг код не може да бъде използван за тази поръчка.
Ето и как протича цялата процедура по поканата:
Канещия влиза в акаунта си в сайта и от падащото меню под името Ви (снимка ляво), избирате това - Parrainer mes ami(e)s (снимка дясно)
Системата ще поиска да влезете с мейл и парола. На следващата страница излизат опции да въведете до 5 е-мейл адреса в полетата или да изберете директно от пощата си в Yahoo, Gmail и Hotmail. Въвеждате мейл адреса, който искате да поканите и кликвате на зеления бутон J`envoie mes invitations (снимка ляво). След като въведете адреса и потвърдите със зеления бутон, ще се покаже прозорец в страницата, че поканата е успешна.
Отвежда Ви на страницата със списъкът с поканените досега. Много важно условие е, ако каните себе си, да излезете от акаунта си след последната стъпка!
След 10-15 минути поканеният ще получи по електронната поща мейл, че Вие сте го поканили да се регистрира в Laredoute.
(снимка дясно)
Задължително е да се влезе за регистрация от този мейл, натискайки зеленият бутон в него – Je cree mon compte ! (снимка 6)

Когато поканеният се регистрира успешно в сайта, канещият получава мейл с код за отстъпка на стойност 5 евро.
Този код не е много изгоден, защото не повлиява повечето артикули, нито дава безплатна доставка, нито подарък.
За финал остава само поканеният да направи своята първа поръчка (на стойност минимум 49 евро), за да получи канещия ваучера за 12 евро.

Приятно пазаруване!

Коментари (10) Препратки (0)
 1. този минимум от 49 евро без или със намалението трябва да бъде

 2. Баба, крайната сума, след намалението, ако има такова.
  Преди до достигнете тази сума, просто няма да даде безплатна доставка. :)

 3. Здравейте,
  аз изълних условията на канен и на канещ. Сега като канещ очаквам да получа въпросния ваучер. По мейл или по пощата трябва да пристигне? До колко време го изпращат? Аз направих такава поръчка на 24.02 и още не съм получила нищо.

 4. Ангора, надявам се да сте изчакали да получите кода от тях, който трябва да ползвате в първата поръчка на поканения…
  Проверете статуса в Suivre mon Parrainage.
  Предполагам, че ваучера ще пристигне по пощата.

 5. Поканих моя прителка и даже заедно направихме поръчката за да й покажа как се прави. Не получи БД и аз до този момент (вече 1 седмица) не съм получила емейл с ваучер за 12 евро. Защо?

 6. Диди, до 1 месец след като поканения получи поръчката се би трябвало да получите ваучъра. Има още време…
  Важно е също така при въпросната поръчка кодът, който е ползвал поканения да е 55522.

 7. Ева, вече си мисля че La reduote ни смятат за „втора ръка“ и ни клатят както си решат. Промениха условията за Бг, и аз не съм получила ваучер за покана на приятел. Разбрах, че при получаване на поръчката липсва една блузка, която даже не е фактурирана. Може би е отказана и така сумата вече не е 49евро. Интересното е, че въпросната блузка се продава все още!?

 8. Диди, здравейте, да, за съжаление условията за покана на приятел вече е само за френските им клиенти. Но пък и офертата не е вече толкова интересна и изгодна, както беше предни години…
  Въпросната блуза не е фактурирана, защото не е била налична към момента на поръчката Ви, предполагам. Пари за не я не са теглили, и може би това е причината сумата да падне под 49 евро…

 9. Диди, ако блузата не е фактурирана, значи не са ти взели пари за нея. Колкото до това, дали я има или не в сайта, не го мисли, може в момента да не е имало наличност.
  Колкото до „втора ръка“, наистина е неприятно всичко това, което промениха, но от друга страна, се намират и фирми превозвачи, които ти доставят пратките до БГ и пак ползваш кодове и БД.

 10. Интересното е че блузата я има и сега и се предлага, а защо е отказана така и не става ясно. Но всичко вече е минало! Това може да е тяхната пазарна икономика!? :) ))
  Важно е че има хубави неща и качеството е много по-добро от предлаганото тук в Бг. Ще чакаме лятното намаление и да видим какви кодове ще има и какво ще можем да си купим.


Оставете коментар


Известявай ме за други коментари по e-mail. Абонирайте се без да коментирате.

No trackbacks yet.

Последни теми

Магазини

Етикети

Е-мейл абонамент

Въведете Вашия е-мейл:

Топ коментатори

Jeni
didi33
ККК
красимира
Жоро
Лилия
poli

Връзки