Зона ПромоКодове Кодове за Намаления в Онлайн Магазини

Намаление в Les Aubaines de La Redoute

Намаление в Les Aubaines de La RedouteЕто че лека полека от La Redoute ни подготвят за голямото намаление, което започва на 12 януари 2011!
Интересно, щом сега предлагат толкова изгодно намалени стоки, какво ли да очакваме на същинското Голямо Зимно Намаление!? Получих по електронната поща това предложение с изгодни намаления. Тук са селектирани артикули с голям процент намаление, периодично се добавят нови артикули, а други се изчерпват...
Предполага се, че на този адрес или подобния му от лятото ще дебнем едноевровите артикули! Естествено, ако ги има изобщо... Защото само от сайта знаят с какво ще ни заинтригуват този път!
Секторът Les Aubaines е един вид Outlet на гиганта Laredoute.fr. По принцип там отиват артикули от по-стари колекции. Но се намират и доста изгодни и изкушаващи неща, които са на изключително примамлива цена. Единствения недостатък на Les Aubaines, или както в България го наричаме "Албанците" е, че артикулите от "червените страници" не се повлияват от кодове. Също така много рядко има кодове, които да дават безплатна доставка, ако в кошницата си имате само стоки от "Албанците". Обикновено се добавя нещо на много ниска цена от основния сайт, за да задейства кода за безплатна доставка. Най-евтините артикули са в сектора Linge de maison - Linge de toilette.

Приятно очакване на Голямото Намаление пожелавам на всички фенове на
La redoute! Пълни карти и свободно време!

Намаление в Les Aubaines de La Redoute

Коментари (0) Препратки (0)

Все още няма коментари


Оставете коментар


Известявай ме за други коментари по e-mail. Абонирайте се без да коментирате.

No trackbacks yet.

Последни теми

Магазини

Етикети

Е-мейл абонамент

Въведете Вашия е-мейл:

Топ коментатори

Jeni
didi33
ККК
красимира
Жоро
Лилия
poli

Връзки