Зона ПромоКодове Кодове за Намаления в Онлайн Магазини

Кръгли цени и едноеврови артикули в La Redoute

Кръгли цени и едноеврови артикули в La Redoute
Дни след като стартира зимната разпродажба, ларедут зарадва клиентите си и с кръгли цени и едноеврови артукули.
Какво е предимството на кръглите цени?
Всеки продукт, които е добавен в тази промоция има еднаква цена, независимо от размера и цвета, който изберете. Тези които вече са пазарували от ларедут знаят, че при смяна на цвета и размера, обикновено цените се различават. Затова, всички много се радваме, когато пуснат едноеврови кръгли цени.

референтни номера в La Redouteреферентни номера в La RedouteДруга особеност при кръглите цени е референтния номер на даден артикул. Тези номера могат да се видят в кошницата или например в електронни или снимани хартиени каталози.
Пример: Sac femme Ref: 9312102 - Тези 7 цифри се въвеждат в полето за пазаруване с референтни номера в този линк Je commande plusieurs articles avec les références catalogues или могат да се въвеждат директно от кошницата, полето се намира точно над списъкът с артикулите в кошницата Ви.
За повечето от пристрастените към пазаруването от сайта това предложение не е новост. По време на лятното намаление, а и седмици след края му Ларедут продължаваха да пускат едноеврови артикули в определени часове на денонощието.
В определени часове (около 14 на обяд и 4 часа сутринта, след отварянето на сайта) ще следим за изгодни и нови попълнения в категорията на кръглите цени. Артикулите стават налични първо по референтен номер и след това се появяват и в сайта.
Ако даден артикул е бил изчерпан и е бил ограден в червено в кошницата Ви, в определените часове се появява първо в кошницата като наличен. Тогава може да бъде поръчан.
Остава ни и надеждата, че през втория етап от намалението, който по традиция е в сряда, ще ни зарадват с още по-голям процент намаление в основния сектор и повече намалени артикули в различните категории.

Успешен пазар и пълни карти!

Коментари (0) Препратки (0)

Все още няма коментари


Оставете коментар


Известявай ме за други коментари по e-mail. Абонирайте се без да коментирате.

No trackbacks yet.

Последни теми

Магазини

Етикети

Е-мейл абонамент

Въведете Вашия е-мейл:

Топ коментатори

Jeni
didi33
ККК
красимира
Жоро
Лилия
poli

Връзки