Зона ПромоКодове Кодове за Намаления в Онлайн Магазини

Колекция Есен-Зима 2012 на La Redute

Колекция Есен-Зима 2012 на La ReduteЛятната разпродажба приключи! След 5 седмичното намаление La Redute ни подготвя за есента и зимата с новата си колекция и приятни модели.
Много от продуктите трудно се влияят от кодове в момента, но както знаем, това е временно и всеки ден La Redute ни изненадва с нови стоки, които могат да се намалят.
Хубавата новина е, че използвайки фирма превозвач за доставка до френски адрес ползваме безплатна доставка отново, както и не се заплащат 20% допълнителна такса.
Така, реално излиза дори по-изгодно пазаруването от La Redute.
Затова не пропускайте да обновите гардероба си прекрасните модели и тази есен!

Вижте офертите на La Redute!

Коментари (23) Препратки (0)
 1. Нови подаръци към новата колекция.

 2. Kodovete za bezplatn dostavka vajat li za Bulgaria?

 3. а каква е процедурата за тези кодове, ако искам да си поръчам от сайта ?

 4. Кодовете за безплатна доставка за съжаление вече не важат за България. :(

 5. от кога кодовете за безплатна доставка не важат? Аз преди време се възползвах от тях. Това е нещо ново. Сигурно лие?

 6. Ми от няколко месеца важат само за Франция, явно вече не им е изгодно така… и аз съм ги ползвала преди, сега има нов сайт, през който може да се поръчва и излиза по-изгодно: francetobg.net. Дано съм Ви била от полза.

 7. Теди, както Жени е казала, кодовете важат, но само при поръчка до френски адрес.

 8. как става поръчването през новия саит за да важат кодовете за безплатна доставка. Трябва да се регистрираш в него и ?

 9. ще съм Ви благодарна ако ми обясните. Предварително благодаря

 10. Ми в сайта си е обяснено всичко, избираш си нещата, посочваш техния адрес във Франция, както е показано и натам както си е… ако нещо не ти е ясно ги питай. След това попълваш тяхната бланка, която е прикрепена в сайта и така, за да знаят на кого да я пратят в България.

 11. В такъв случай важът ли кодовете с включени подаръци?

 12. Лу, кодовете важат, с тази разлика, че вече ползваме посредник – francetobg.com, и пускаме поръчки до френски адрес. Така пак се ползват кодовете за подаръци и безплатна доставка, и не плащаме такса опаковка, която до преди беше 10%, след промяната стана 20%.
  Сега, реално излиза и по-изгодно в много голяма част от случаите.

 13. Когато стигна до 1 от последните стъпки на поръчката, изписва, че се начислява и такса обработка или транспорт. Тази сума променя ли се когато впишем френския адрес? А именно адреса в отговора на изпратената от мен бланка ли ще го получа? Много благодаря за изчерпателния отговор, надявам се и сега да ми помогнете

 14. Това е такса обработка, тя се начислява винаги, след това не се начисляват летищни такси, защото е до френски адрес, а се плаща само като дойде пратката в България – по пощата, по куриер на Еконт или по банков път. Всички е описано в сайта – посредник. Ако имате някакви въпроси, ги питайте.

 15. Жени, таксата не се начислява. Това е такса, която се плаща САМО в случай, че се доставя директно до БГ. Ако ползваш посредник, не плащаш тази такса!

 16. На мен в последната ми поръчка с посредника нещата са ми за 12.20 евро, имам начислена такса 6.95 евро и съм платила 19.15 евро общо. Вече е в БГ
  и чакам да ми кажат колко ще ми излезе и куриера. Затова мисля, че само
  летищната такса не се начислява, понеже е до френски адрес.

 17. Жени, а колко е тежала поръчката ти? Много странно, но ако на ларедут си заплатила с картата си, на посредника дължиш само за транспорт по техните цени, които са на килограм?

 18. Ми тежи 0,867 кг, с карта съм заплатила. Да, затова според мен си има
  такса обработка, защото винаги ми я начисляват.

 19. С посредника май пристигат по-бавно поръчките, защото един път в седмицата отпатуват от Франция за България. А после и доставката с вътрешна фирма поне 2-3 работни дни.

 20. Здравейте, в петък исках да направя поръчка от ларедут. Следвах си стъпките и накрая като стигнах до плащането не ми се получи съобщение за проблем при плащането, но и нямам потвърждение, че имам направена поръчка, дори артикулите още си стоят в кошницата, после пък направих справка в банката и се оказа че имам блокирана сума от сайта и сега немога да разбера ще имам ли поръчка или пък не. Обръщам се за съвет ако някой е попадал в подобна ситуация. Досега винаги съм пазарувала без никакви проблеми.

 21. Iliyana, не би трябвало да получиш поръчката. С позредник ли пусна поръчка или до твой адрес тук?

 22. Само на мене ли ми изписва, че кодовете не съществуват?!?

 23. Повечето, де…


Оставете коментар


Известявай ме за други коментари по e-mail. Абонирайте се без да коментирате.

No trackbacks yet.

Последни теми

Магазини

Етикети

Е-мейл абонамент

Въведете Вашия е-мейл:

Топ коментатори

Jeni
didi33
ККК
красимира
Жоро
Лилия
poli

Връзки